مزایده ۱۴.۵ همتی آپ بدون مشتری ماند

مزایده عمومی شرکت آسان پرداخت پرشین برای فروش تجمیعی یک باب ساختمان اداری و دیتاسنتر کانتینری به ارزش بیش از ۱۴.۵ همت، به دلیل عدم وصول پیشنهاد در مهلت مقرر، بدون نتیجه به پایان رسید.

به گزارش صدای بورس، مزایده عمومی شرکت آسان پرداخت پرشین برای فروش تجمیعی یک باب ساختمان اداری و دیتاسنتر کانتینری به ارزش بیش از ۱۴.۵ همت، به دلیل عدم وصول پیشنهاد در مهلت مقرر، بدون نتیجه به پایان رسید.

شرکت آسان پرداخت پرشین (آپ) با انتشار اطلاعیه افشای اطلاعات بااهمیت (گروه ب) ، از عدم حصول نتیجه از برگزاری مزایده عمومی فروش تجمیعی یک باب ساختمان اداری و یک دستگاه دیتاسنتر کانتینری خبر داد.

بر اساس این گزارش، قیمت پایه تعیین شده برای این مزایده مجموعاً معادل ۱۴,۵۷۲,۰۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال (شامل ۸.۳ همت ارزش ساختمان اداری واقع در پارک فناوری و بیش از ۶.۲ همت ارزش دیتاسنتر کانتینری برند اشنایدر) تعیین شده بود. با این حال، با اتمام مهلت قانونی ارسال پاکات (۳۰ مهر ۱۴۰۵) و عدم دریافت هیچ‌گونه پیشنهاد قیمتی از سوی متقاضیان، کمیسیون معاملات رای به عدم حصول نتیجه نهایی داد.

موضوع این مزایده جهت تصمیم‌گیری آتی و تعیین تکلیف نهایی به هیئت‌مدیره شرکت ارجاع شده است و اخبار تکمیلی در این خصوص متعاقباً از طریق کدال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد مطلب 558386

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha